Vergeet sparen, begin met beleggen

Sparen met de zilvervloot heeft geen enkele zin meer. Nu Zilvervloot sparen een schamele 1% rente op spaarrekeningen geeft (nota bene op een rekening voor kinderen – wat heel veel zegt over wat je zal krijgen op een rekening voor volwassenen) kunnen we stellen dat de zilvervloot vergaan is. Sparen heeft geen enkel nut meer.

ScheepswrakWie serieus genomen wil worden hoeft bij de banken niet meer aan te kloppen. Wie zijn vermogen wel wil zien groeien, moet op zoek naar iets nieuws.

De Nationale Bruine Vloot is een initiatief dat mensen aan zal proberen te zetten het heft in eigen hand te nemen. De Bruine Vloot is de beleggersvloot: de vloot van winstgevend en rendementvol beleggen. Met een laag rendement kun je nog meer rente op je vermogen krijgen dan op de hoogste spaarrekeningen.

Deze website zal ingaan op de achtergrond van beleggen. We geven je voorbeelden in artikelen en filmpjes en verwijzen je graag door naar websites die beleggen serieus aanpakken en jou kunnen helpen om je vermogen eindelijk weer te zien groeien.

Neem je vermogen serieus.

Vergeet Piet Hein, vergeet de zilvervloot en vergaat al helemaal het Zilvervloot Sparen. Vanaf nu gaan we beleggen. De beleggersvloot zet koers naar succesvolle winsten op jouw vermogen!